uzmasters.ru Kirish
uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
MULOQOT FORUMI | Erkin mavzular |
Mavzu: AndroPHP.Apk - Androidlar uchun danwer!
Mavzu fayllari (0)
1. Tayotabek(M) (1242) [off] |TXT| 68|23 Sep 2018, 01:16
Barchaga salom, ancha oy avval bir mavzu ochgan edim. Androphp.apk degan nimadur bölib u mavzu öchib ketibdi. Shundan söng bir necha forumdoshlar yana ochish taklifini berishdi ammo dangal aytaman qund qilmadim va ochganim bilan öqiydigan va örganadigan odam bölmagani uchun ochmay yurgandim. Sababi ösha payt mavzuni böshidan öqimaganlar ham böldi. Vaxolanki mavzuni boshidan öqimagandan keyin qanaqa savol berishlarini bilasiz. Bugun yana ushbu mavzuni ochdim sababi dasturlashga qiziqyapgan va örganishda iloji boricha xarakat qilyapgan Erkatoy bilan shu dastur haqida suhbat qurib qoldik va örganish niyati borligi uchun ushbu mavzuni yana ochdim. Demak endi rostmana meni öqiydigan odam bor ekan:-D. xulas mavzu davom etadi.
DEMAK BOSHLADIK!
dasturchining asosiy qiroli bu qulay menjer. Men bir necha menjerlarda ishladim ammo bita faqat shu menjer menga yoqdi va bu dastur oddiy qilib aytganda gap yöq. Ishonavering yuklaganizga afsuslanmaysiz.
Dastur nomi: File manager.apk
link: https://file-manager.en.uptodown.com/android
=====
endi asosiy dasturimiz androphp.apkga kelsak
dastur nomi: androphp.apk
link: mana
bu dasturlarni telizga yuklab olib ustanovka qiling. Menjer nega kerak dersiz sababi siz skriptni ködlarini taxrirlay olasiz ziplash zipni ochish hk xulas busiz ishiz bitmaydi. Endi Androphp haqida. Bu dastur inetsiz ishlaydi va dasturni aktivlash uchun pul kerak emas. Dastur xozircha bilishimcha html. css. Js. Jqueriy. Ajax. Php, mýsql, mysqli, pdo dasturlash tilarini qölaydi. Unutmang dasturni on qilganizdan söng inetni öchiring sababi inet yoniq bølsa dastur ishlamaydi. Dasturni bita aybi bor u apacheni(.htaccess) qölamaydi xa mayli nima ham derdik apachesiz ham bölaveradi. Xaya shu narsaga yaqinda ayon böldimki dastur cms tanlamaydi johncms va xatto dcmsni xam qölaydi.
Demak dasturga qaytamiz.
1. inetiz va agar ulanib turgan wifiz bölsa uni ham öchiring
2. File magar.apkga kirib telni xotirasidagi www papkasiga kirib index.php degan fayl yarating va unga bu ködlarni yozing

<?php 

echo 'bu test'

?>



söng telizdagi chrame yoki browserga kirib urlga ushbu linkni yozing kiring http://localhost:8080/index.php
agar sizda bu test sözi chiqgan bölsa demak dastur ishga tushdi:-) xaya dastur haqida malumotni körish uchun esa urlga buni yozib kiring
http://localhost:8080/phpinfo.php
#davomi bor

261573dan so'ng qo'shdi...
Davvomi... Johncmsni instal qilish demak ösha tel xotirasidagi www papkasiga file manager.apkdan kirib johncms620 versasini arxivdan chiqaramiz söng browser urlsizga buni ýozib kiramiz. http://localhost:8080/install chiqgan sahifadan kerakli tilni tanlab davom etishni bosamiz keyin esa 1rasmdagi xolat chiqadi (rasmni xoz yuklayman) u yerda rasmda turgande qilib matnlarni yozamiz yani mysql host ga localhost mysql dаtаbase ga mysql mysql user ga root mysql password bösh qoladi unday keyin rasm2 daqa sahifa chiqadi unga ham shunday yozasiz va davom etishni bosas:-) endi file manager.apkdan www papkasidagi incfiles papkasiga kirib core.phpni taxrirlaysiz function validate.. Deb boshlangan ködni tepasiga bu /* ködni yozas yani /* function validate... Endi 4 5 qator pastroqdagi validate_referer(); } ködidagi } dan keyingi qatorga */ ködni yozib saqlash qilas bu nega kerak agar buni qilmasangiz saytdagi mansabi borlar saytda xech nima qilaolmaydi faqat xatolik chiqadi. Unutmang agar skriptizi qachondur hostingga qöysez /* va */ ködlarini olib tashlash esdan chiqmasin. Shu bilan sayt tayor browserda saytni köras test qilas yozas hk. File magerdan skriptni taxrirlayverasiz mod tuzasiz hk. Xulas shunaqa gaplar savolar bölsa endi bemalol.:-)
johninstallscren1.jpg

Yuklangan: 306 marta (40.05KB)
johninstall2.jpg

Yuklangan: 298 marta (45.29KB)
Ijobiy (4): Kungaboqar, RM_FANAT, Erkatoy, UzbHacker,
Raxmat aytdi (4): Arey, Erkatoy, mr_xhr, Shoxruh8143,
2. wmKungaboqar (633) [off] |TXT| 67|23 Sep 2018, 04:22
Ha yaxshi dastur ekan hostingni endi orgarganim bois bunday dasturni endi ishitishim phpni organganadiganlarga qulay ekan
bunda mysql baza malumotlari qayerga joylashadi ularni qanday qoshiladi
Ijobiy (1): Arey,
3. MaSSaRi (364) [off] |TXT| 65|23 Sep 2018, 13:18
Juda zor dastur ekan
4. MasterOS (479) [off] |TXT| 65|23 Sep 2018, 13:40
AndoPHP PROmi yoki Freemi
5. Besthakker(1350) [off] |TXT| 63|23 Sep 2018, 18:25
MasterOS, Androphp.apk spaces.ru dan qidiring
6. MasterOS (479) [off] |TXT| 63|23 Sep 2018, 18:39
Besthakker, Yo'q man ANDROPHP Pro.apk mi yoki AndroPHP free versiyami diyampa.Pro freedan ko'ra ko'p funksiyali bo'ladi.
7. Tayotabek(M) (1242) [off] |TXT| 63|23 Sep 2018, 18:57
Kungaboqar (23 Sep 2018, 04:22):
Ha yaxshi dastur ekan hostingni endi orgarganim bois bunday dasturni endi ishitishim phpni organganadiganlarga qulay ekan
bunda mysql baza malumotl• • •
Kungaboqar, 2ta yöli bør
1. Http://localhost:8080/myphpadmin
2. Forumda tarqalgan h9mdaqa myphpadmin orqali
.
Xa tög'ri juda ajoyib dastur yosh masterlarga ancha foydasi tegadi. Pul ketkazib hostingda örgandan köra dasturda örgangan maqul. Tekin + sifatli + tez + hk:-D.
1110dan so'ng qo'shdi...
MasterOS, Bu haqida tög'risi malumotga ega emasman:-( ammo dasturlarni pro free lari haqida endi eshityapman:-)
Oxirgi o'zgarish: Tayotabek (23 Sep 2018, 19:00)
8. Arey(1433) [6m] |TXT| 63|23 Sep 2018, 19:18
Shunday manager qidirib yurgandim. U uchun alohida, offline hosting uchun :jaxl: alohida rahmat :D

durustroq mb boganda yuklab olaman
Oxirgi o'zgarish: Arey (23 Sep 2018, 19:23)
9. MasterOS (479) [off] |TXT| 62|23 Sep 2018, 19:34
Tayotabek, Bundan boshqalari ham bor ekan.
Mana: KSWEB-PHP+MySQL+Server.apk
AndroPHP.apk ham yaxshi ekan.
10. Tayotabek(M) (1242) [off] |TXT| 62|23 Sep 2018, 19:43
MasterOS, Ksweb ishlashda juda noqulay+tushunarsiz ham. Yangi versasi chiqan ekan. Unda apache ishlaydi va php 7 hk. Nu dasturni aktivlashga pul talab qilinar ekan. Nachora bizga androphp ham bölaveradi:gy:
11. MasterOS (479) [off] |TXT| 62|23 Sep 2018, 19:48
Tayotabek, Pul shartmas.Lucky Patcher
12. Tayotabek(M) (1242) [off] |TXT| 62|23 Sep 2018, 19:50
MasterOS, Tög'risi tushunmadim:-(
13. MasterOS (479) [off] |TXT| 61|23 Sep 2018, 20:42
Tayotabek, Pul shartmas diyman.Pulli dastur va o'yinlarni pulsiz qilish mumkin.
Masalan bir dasturni pul bilan aktivatsiya qilish keral.Shuni lucky patcher bepul qiladi.Yani pulli dasturlarni bepil qiladi.
Raxmat aytdi (1): Tayotabek,
14. Davi_Uz (9) [off] |TXT| 50|26 Sep 2018, 15:52
storage/emulated/0
www papka yoq?
qaysi papkaga sozdat qilishim kerak
storege/emulated/0/www
qildim uxshamadi?
392396dan so'ng qo'shdi...
buni to'g'rladim scriptni ustanofka ham qildim lekin ko'pga bormadi? xd
ozvaqt ishlab turib kirmayqoldi hozir secren tashayman
Screenshot_2018-09-26-15-47-55-949_com.android.browser.png

Yuklangan: 159 marta (26.2KB)
15. Erkatoy (351) [off] |TXT| 50|26 Sep 2018, 15:58
WWW papkaku yarattim index.php degan fayl yaratolmayapman.
16. Besthakker(1350) [off] |TXT| 50|26 Sep 2018, 16:21
Erkatoy, Script arxivdan chiqardizmi www ichida
17. Tayotabek(M) (1242) [off] |TXT| 48|26 Sep 2018, 21:02
Davi_Uz (26 Sep 2018, 15:52):
storage/emulated/0
www papka yoq?
qaysi papkaga sozdat qilishim kerak
storege/emulated/0/www
qildim uxshamadi?
[b]392396dan so'ng qo'shdi...[/• • •
Davi_Uz, Bazi bazida dastur shunaqa qiliq chiqarib turadi. Asosan dastur köp ishlasa (misol men bazida 4 5soatlab öchirmay ishlatganimda shunday bölib turadi) 500 502 oshibka yani serverda xatolik server uzulgan. Shunday xolda dasturni malumotlariga kirib. Köp tellarda unga kirish bundan. Dasturni ekranga chiqaringda söng uni bosib turib tepadagi undov ! Rasmiga olib borib tashlasangiz. Dastur haqida malumotlar chiqadi necha mb imkoniyatlari versasi hk. Xulas dasturni achistit (tozalash, standart xolatga qaytarish) qilib söng yana dasturni on qilib ishlayvering. Www papkasi dastur ishga tushsa ochiladi:-)
18. Davi_Uz (9) [off] |TXT| 46|26 Sep 2018, 21:07
Tayotabek, dasturdan toliq foydalanish urgandim deyari
lekin bironta script ishlamayabdi core.php tahrirladi
hammasi xato chiqayabdi
19. Tayotabek(M) (1242) [off] |TXT| 45|26 Sep 2018, 21:14
Erkatoy (26 Sep 2018, 15:58):
WWW papkaku yarattim index.php degan fayl yaratolmayapman.
Erkatoy, Agar men tepada aytgan file mangerdan foydalanyapgan bölsangiz unda. Www papkasiga kirib öng tamondan tepa panelda + qöshuv rasmi bor shunga kirsez papka fayl degan sözlar chiqadi faylga kirib fayl nomini yozib (index.php) ok qilsangiz fayl ochiladi. Xaya mangerni nastroykasiga kirsez tema degani bor dastur dizayni shunga kirib qora (tyomnaya tema) diznaynini tanlashni maslahat bergan bölardim:-) sababi közni olmaydi oqda birpastda köz charchaydi. Ammo qora maqulrøq. Xulas tanlov ixtiyoriy (bu shuncha taklif, maslahat:-))
4292dan so'ng qo'shdi...
Davi_Uz, Agar tarqalgan johncms skriptlarni örnatgan bölsangiz bu tabiy ularni köpi xostingdaxam töliq ishlamaydi. Nomiga yarasha bepul tarqalgan skriptlar:gy: orginal johncmsni ishlating. Xaya eslatma bu dasturda johncms 620 versasini va undan kichik versalari ishlaydi undan katta versalari php7da yozilgan dastur esa php5.4gacha qölaydi:-) tushuntiraoldim degan umiddaman:-)
20. Davi_Uz (9) [off] |TXT| 44|26 Sep 2018, 21:16
Tayotabek, siz o'zingiz sinaganizda xatolar yoqmidi menda harbir fayildan xato chiqyabdi?
1101dan so'ng qo'shdi...
Tayotabek, ee xa rahmat men AliJohnCMSv2 va john 622 urnatdim endi kuraylikchi?
1234>>>
Ma'lumotlar
Mavzu id raqami: 2872
Mavzuga oid xabarlar soni: 75 ta
So'ngi faollik vaqti: 10 Oct 2018, 21:20
uzmasters.ru Onlayn 52 (12/40)
uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
uzmasters.ru Forumdan qidirish
uzmasters.ru Bosh sahifa
uzmasters.ru