Mavzu: Johncms da script tuzamiz (sayt ochamiz)
15. REYXAN(1462) [off] | TXT | 64| 5 Nov 2016, 19:00
Johncms bo'yicha sayt ochmoqchi bo'lganlar va script tuzmoqchi bo'lganlar ushbu mavzuga diqqat bilan qarasin, "sayt ochishni o'rganib olsez bizga emas sizga foyda".!
Ijobiy (1): Raxmonberdi,
16. BLACK_LION(4775) [off] | TXT | 64| 8 Nov 2016, 11:22
qani boshlangchi movlono :)
Ijobiy (1): BAXABEK,
17. BAXABEK(1161) [off] | TXT | 64| 8 Nov 2016, 16:47
Qani boshlanglar :)
18. sarvarbek (M) (156) [off] | TXT | 64| 8 Nov 2016, 19:16
unda boshladik *ROFL*

Tepadagi JohnCms 6.00 dvijogini hamma o'rnatdimi?



endi Music script uchun Media Markaz o'rnatamiz ...



http://navolar.biz/download.zip



buni saytingiz koreniga Arxivdan zaminet qilib chiqaramiz ...



Sayt.uz/download/install.php

Manziliga kiramiz !!!

Media Markazni o'rnatdik!!!

Davomi bor :happy:
19. sarvarbek (M) (156) [off] | TXT | 64| 8 Nov 2016, 19:31
Media Markaz ga Papkalar ochamiz ...

http://Sayt.Uz/Download/adminka.php

kiramiz va "Управление файлами и папками"

Shu yerga kiramiz

>>> Создать папку <<< ga kiramiz ...

Papka yaratish



Название папки для фтп:



music



dep yozamiz



Название для отображения:



Musiqalar



Допустимые типы файлов:



mp3



>>>>> Создать <<<<<

bosamiz Papka yaratildi!



endi papka ichiga yana papka ochish



Yana adminkaga kiramiz



"Управление файлами и папками" >>> Musiqalar <<<

papkaga kiramiz pastda {Создать папка} Ga bosasiz kiyin

Название папки для фтп:

uzmusic



Название для отображения:



O'zbekcha musiqalar



Допустимые типы файлов:



mp3



<<< Sozdat >>>



papkalar bilan ishlashni o'rgandik manimcha :)
Ijobiy (1): BLACK_LION,
20. sarvarbek (M) (156) [off] | TXT | 64| 8 Nov 2016, 19:37
Endi papkalarni sayt menyusiga chiqaramiz Buning uchun avval

Xosting Fayl menedjeridan sayt.uz/pages/mainmenu.php ni taxrirlashga kirib keraksiz bo'limlarni Olib tashlaymiz:)
Raxmat aytdi (1): BAXABEK,
21. sarvarbek (M) (156) [off] | TXT | 19| 8 Nov 2016, 19:49
Papkalarni bosh sahifaga chiqarish





echo '<div class="phdr"><b> Asosiy menyu</b></div>';



echo '<div class="menu"><img src="http://voydod.net/element/music.png" alt="." /> <a href="download/dir_/////PAPKA ID RAQAMI YOZILSIN.html"> MusiqalAR</a>('.mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `downfiles` WHERE `way` LIKE 'music/%'"), 0).')</div>';




bu kod media markazdagi papkani xisoplagichi bilan bosh sahifaga chiqarishga yordam beradi!



Tepada yozilgan kod Musiqalar papkasiniki

agar kliplar papka ochib bosh sahifaga chiqarmoqchi bo'lsiz :



echo '<div class="menu"><img src="http://voydod.net/element/music.png" alt="." /> <a href="download/dir_1.html"> KLIPLAR</a>('.mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `downfiles` WHERE `way` LIKE 'kliplar/%'"), 0).')</div>';

o'zgartirish kerak bo'lgan joyni ko'rsatib o'tdim




savollar bo'lsa be malol :happy:
Ijobiy (1): BAXABEK,
Raxmat aytdi (1): MAVERICK,
Ma'lumotlar
Mavzu id raqami: 204
Mavzuga oid xabarlar soni: 91 ta
So'ngi faollik vaqti: 7 Nov 2018, 08:30
Mavzuni ko'rishgan: 99 kishi
» txt shaklida yuklab olish
» Mavzudagi yangi xabarlardan xabardor bo'lishni rad etish
uzmasters.ru Onlayn 35 (1/34)
uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
uzmasters.ru Forumdan qidirish
uzmasters.ru Bosh sahifa
Яндекс.Метрика UzMasterS.Ru