Mavzu: Js haqida muhokamalar
1. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 56| 14 March 2018, 21:28
Kecha saytmga raketa o'rnatganimdan keyn j.s ga qiziqishm ortdi keling shu dasturlash tili haqida bilgan narsalarimizni bo'lishamiz. Yani ishlash usuli kodlar yozilishi. Kimdadur biror ma'lumot bo'lsa bersin
2. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 56| 14 March 2018, 21:47
Mavzu quru bo'lmasligi uchun birinchi malumotni o'zim yuklayman. Js haqida malumot google bobo yordamida qaysidur saytdan yukladim
JavaScript.rar
Yuklangan: 28 marta (80.04KB)
3. Kungaboqar (836) [off] | TXT | 56| 16 March 2018, 10:47
<script language="jаvаsсriрt">
d0 = new Date('October 1, 2017 00:00:00'); //saytingiz yaratilgan vaqtni yozing
men oktabr 2017 ochganman
d1 = new Date();
d1.setTime((d1.getTime()+d1.getTimezoneOffset()*60*1000)+(5*60*60*1000));
dr = (d1.getTime() - d0.getTime());
d = (dr / (1000*60*60*24));
d1.setTime(dr);
h = d1.getUTCHours();
m = d1.getUTCMinutes();
s = d1.getSeconds();
document.write('Saytimiz yaratilganiga: <br/><b> ' + Math.floor(d) + ' </b> kun, <b> ' + h + ' </b> soat,<br/><b> ' + m + ' </b> minut, <b> ' + s + ' </b> sekund bo`ldi!');
</script>









Sayt ochilganiga necha kun bolganini korsatadi
Ijobiy (2): real_fans, fokuschi,
4. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 50| 19 Aug 2018, 11:19
UzMasters.runing TEPAGA knopkasi bu bilan saytizni pastida tushgan odam knopkani bossa tezda tepaga chiqadi.
/
/
(bu aynan UzMasterS.ru ning o'zidan ko'chirildi)
/
/
O'rnatish:
Shunchaki pasdagi kodni saytingizning head.phpning <?php kodikan oldingga tashlasangiz ishlaydi (tekshirdim)


<script type="text/jаvаsсriрt" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js"></script>
<script type="text/jаvаsсriрt">
$(function() {
$.fn.scrollToTop = function() {
$(this).hide().removeAttr("href");
if ($(window).scrollTop() >= "250") $(this).fadeIn("slow")
var scrollDiv = $(this);
$(window).scroll(function() {
if ($(window).scrollTop() <= "250") $(scrollDiv).fadeOut("slow")
else $(scrollDiv).fadeIn("slow")
});
$(this).click(function() {
$("html, body").animate({scrollTop: 0}, "slow")
})
}
});
$(function() {
$("#Go_Top").scrollToTop();
});
</script>
<a style="position: fixed; bottom: 25px; right: 1px; cursor: pointer; display: block;" id="Go_Top">
<img src="https://uzmasters.ru/style/icons/gotop.png" alt="Наверх" title="Yuqoriga" width="50px"></a>

5. Anon09 (42) [off] | TXT | 48| 19 Aug 2018, 11:58
Akbarali, 2 qator kod bilan qilsa bo'ladi buni)
6. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 46| 19 Aug 2018, 11:59
Anon09, buni bilaman men faqat Uzmastersnikini oldim
7. Zenit (410) [off] | TXT | 45| 19 Aug 2018, 12:54
Akbarali, Bu nima dasturmi
Ma'lumotlar
Mavzu id raqami: 2475
Mavzuga oid xabarlar soni: 17 ta
So'ngi faollik vaqti: 21 Nov 2019, 18:56
Mavzuni ko'rishgan: 58 kishi
» txt shaklida yuklab olish
» Mavzudagi yangi xabarlardan xabardor bo'lishni rad etish
uzmasters.ru Onlayn 45 (0/45)
uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
uzmasters.ru Forumdan qidirish
uzmasters.ru Bosh sahifa
Яндекс.Метрика UzMasterS.Ru