Mavzu: Js haqida muhokamalar
1. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 61| 14 March 2018, 21:28
Kecha saytmga raketa o'rnatganimdan keyn j.s ga qiziqishm ortdi keling shu dasturlash tili haqida bilgan narsalarimizni bo'lishamiz. Yani ishlash usuli kodlar yozilishi. Kimdadur biror ma'lumot bo'lsa bersin
2. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 61| 14 March 2018, 21:47
Mavzu quru bo'lmasligi uchun birinchi malumotni o'zim yuklayman. Js haqida malumot google bobo yordamida qaysidur saytdan yukladim
JavaScript.rar
Yuklangan: 30 marta (80.04KB)
3. Kungaboqar (836) [off] | TXT | 61| 16 March 2018, 10:47
<script language="jаvаsсriрt">

d0 = new Date('October 1, 2017 00:00:00'); //saytingiz yaratilgan vaqtni yozing

men oktabr 2017 ochganman

d1 = new Date();

d1.setTime((d1.getTime()+d1.getTimezoneOffset()*60*1000)+(5*60*60*1000));

dr = (d1.getTime() - d0.getTime());

d = (dr / (1000*60*60*24));

d1.setTime(dr);

h = d1.getUTCHours();

m = d1.getUTCMinutes();

s = d1.getSeconds();

document.write('Saytimiz yaratilganiga: <br/><b> ' + Math.floor(d) + ' </b> kun, <b> ' + h + ' </b> soat,<br/><b> ' + m + ' </b> minut, <b> ' + s + ' </b> sekund bo`ldi!');

</script>



















Sayt ochilganiga necha kun bolganini korsatadi
Ijobiy (2): real_fans, fokuschi,
4. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 55| 19 Aug 2018, 11:19
UzMasters.runing TEPAGA knopkasi bu bilan saytizni pastida tushgan odam knopkani bossa tezda tepaga chiqadi.

/

/

(bu aynan UzMasterS.ru ning o'zidan ko'chirildi)

/

/

O'rnatish:

Shunchaki pasdagi kodni saytingizning head.phpning <?php kodikan oldingga tashlasangiz ishlaydi (tekshirdim)





<script type="text/jаvаsсriрt" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js"></script>

<script type="text/jаvаsсriрt">

$(function() {

$.fn.scrollToTop = function() {

$(this).hide().removeAttr("href");

if ($(window).scrollTop() >= "250") $(this).fadeIn("slow")

var scrollDiv = $(this);

$(window).scroll(function() {

if ($(window).scrollTop() <= "250") $(scrollDiv).fadeOut("slow")

else $(scrollDiv).fadeIn("slow")

});

$(this).click(function() {

$("html, body").animate({scrollTop: 0}, "slow")

})

}

});

$(function() {

$("#Go_Top").scrollToTop();

});

</script>

<a style="position: fixed; bottom: 25px; right: 1px; cursor: pointer; display: block;" id="Go_Top">

<img src="https://uzmasters.ru/style/icons/gotop.png" alt="Наверх" title="Yuqoriga" width="50px"></a>


5. Anon09 (42) [off] | TXT | 53| 19 Aug 2018, 11:58
Akbarali, 2 qator kod bilan qilsa bo'ladi buni)
6. Akbarali(M) (2833) [off] | TXT | 51| 19 Aug 2018, 11:59
Anon09, buni bilaman men faqat Uzmastersnikini oldim
7. Zenit (414) [off] | TXT | 50| 19 Aug 2018, 12:54
Akbarali, Bu nima dasturmi
Ma'lumotlar
Mavzu id raqami: 2475
Mavzuga oid xabarlar soni: 20 ta
So'ngi faollik vaqti: 31 Dec 2019, 01:04
Mavzuni ko'rishgan: 66 kishi
» txt shaklida yuklab olish
» Mavzudagi yangi xabarlardan xabardor bo'lishni rad etish
uzmasters.ru Onlayn 25 (3/22)
uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
uzmasters.ru Forumdan qidirish
uzmasters.ru Bosh sahifa
Яндекс.Метрика UzMasterS.Ru