Mavzu: Grab tayorlashni o`rganamiz

Notice: Undefined index: post in /var/www/x_uzmaster/data/www/uzmasters.ru/sys/fnc/page.php on line 7
1. Kungaboqar (M) (837) [off] | TXT | 72| 25 Sep 2018, 08:04
Salom! Bu mavzuda grab tayorlashni o`zganamiz
grabilka tayorlash uchun html tilini bilsak 5daqaiqa ichida organib olasiz muhim diqqat bilan o`qing va kodlarni yodlab oling menimcha qiyin emas yodlash
Grab orqali siz 1daqiqa ichi cheksiz yuklamalarni oz saytingizda korishingiz mumkun va bizga koplab imkonyatlar yaratib beradi

Qani boshladik

<?php <a href='/search.php?q=php&d=2'>#php</a> ni boshlanishi

if ($file=<a href='/@file_get_contents('http://sayt.uz/papka/'.$_SERVER['QUERY_STRING']))'>@file_get_contents('http://sayt.uz/papka/'.$_SERVER['QUERY_STRING']))</a> { <a href='/search.php?q=saytni&d=2'>#saytni</a> nusxalash

ager sayt.uz/papkabo`lsa papkani polniy nusxalaydi agardasayt.uz/papaka/? bo`lsa faqat index.php nusxalanadI!

$file=preg_replace('|Kesiladigan joy boshi(.*?)kesiladigan joy oxiri| isu','',$file); # grabni kesishya`ni reklamalarni qirqish!

$file str_replace('So`z','O`zgartiriladigan so`z',$file); # html kodlar va so`zlarni o`zgartirish uchun misol:

So`z deganga:"Salom" desak O`zgartiriladigan so`zga:"Assalom" desak"Assalom" bo`lib o`zgaradi!

$file=str_replace(chr(10).chr(10),'',$file); # grabni oxirida yoziladi!

echo 
$file; # tepadagi buyruq bajarislishini buyuradi!

}

else{

echo 'Vaqtinchalik bu sahifa ishlamaydi!<br>'; } # grab ishlamaganda chiqadigan so
`z!

?>


# php ni tugatilishi!
Tushunmagan joyingiz bolsa yozishingiz mumkun albatta yordam beramiz
Ijobiy (1): fokuschi,
Raxmat aytdi (2): fokuschi, Arey,
2. Besthakker(1772) [off] | TXT | 72| 25 Sep 2018, 08:34
Htmlga qanaqa tuzadi yoki faqat php gami
3. Nodirali(1719) [off] | TXT | 72| 25 Sep 2018, 08:50
Besthakker (25 Sep 2018, 08:34):
Htmlga qanaqa tuzadi yoki faqat php gami
Besthakker, Html da avto yangilanmaydi. Js orqali yasaladi.
4. Besthakker(1772) [off] | TXT | 72| 25 Sep 2018, 08:58
Kungaboqar, Ushbu kodizni birorta php fayl yaratib ichiga joylaymizmi
5. Kungaboqar (M) (837) [off] | TXT | 72| 25 Sep 2018, 09:32
Besthakker (25 Sep 2018, 08:58):
Kungaboqar, Ushbu kodizni birorta php fayl yaratib ichiga joylaymizmi
Besthakker, Shunday misol kutubxona.php deb yaratasiz va uni ichiga kodlarni yozasiz
Ijobiy (1): fokuschi,
Raxmat aytdi (1): Besthakker,
6. Fanat_FCB (327) [off] | TXT | 70| 25 Sep 2018, 11:48
$file=str_replace(chr(10).chr(10),'',$file); # grabni oxirida yoziladi!
shu joyiga tushunmadim qanday grab oxiri yoziladi aniqroq yozing iloji bulsa biron sayti bulimini grablab urgatsayiz zur bulardi
7. Kungaboqar (M) (837) [off] | TXT | 68| 25 Sep 2018, 12:51
Fanat_FCB (25 Sep 2018, 11:48):
$file=str_replace(chr(10).chr(10),'',$file); # grabni oxirida yoziladi!
shu joyiga tushunmadim qanday grab oxiri yoziladi aniqroq yozing i• • •
Fanat_FCB, Php tugash belgi "?>" shu belgi yoziladi


uni yozish yodimdan kotarilibdi
Ijobiy (1): MasterOS,
Raxmat aytdi (1): Fanat_FCB,
Ma'lumotlar
Mavzu id raqami: 2875
Mavzuga oid xabarlar soni: 49 ta
So'ngi faollik vaqti: 9 Nov 2018, 13:32
Mavzuni ko'rishgan: 89 kishi
» txt shaklida yuklab olish
» Mavzudagi yangi xabarlardan xabardor bo'lishni rad etish
uzmasters.ru Onlayn 114 (0/114)
uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
uzmasters.ru Forumdan qidirish
uzmasters.ru Bosh sahifa
Яндекс.Метрика UzMasterS.Ru